LOGIN
Gebruikersnaam
Wachtwoord

Fastguide, uw partner in webbased zorgapplicaties

De gezondheidszorg verandert! Het is voor u steeds meer noodzaak om uw inhoudelijke kwaliteit en doelmatigheid van behandelen op microniveau zichtbaar te maken. Het liefst transparant, objectief en wetenschappelijk onderbouwd. Uiteraard staat de patiŽnt daarbij centraal in het zorgproces. U wilt uw zorg graag op deze manier inrichten, maar u zit niet op ingewikkelde systemen te wachten. Vooral niet als u alleen maar gegevens vastlegt om het registreren zelf. Uw software moet u op maat ondersteunen bij het registreren en gericht informeren. Net zoals u uw patiŽnt maatwerk geeft.
Als u ook zo over medische software denkt, dan is Fastguide iets voor u!

Sterk op inhoud

Fastguide is een ICT bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van webbased† ketenbrede informatiesystemen, volgsystemen, praktijksoftware† en (specialistische) elektronisch patiŽntendossiers (EPD) op basis van evidence based richtlijnen. Sinds 2009 heeft Fastguide ook een PatiŽntvolgsysteem op de markt gebracht.

Actueel

24-06-2013
succesvolle pilot eGPO
De eGPO pilot in de regio Haaglanden werd op 19 juni 2012 afgesloten met een positieve beoordeling. Het eGPO wordt verder geïmplementeerd in de regio Den Haag.

 

01-01-2013
CZ en claudicatio intermittens
Vanaf 2013 start CZ met een selectief contracteer beleid voor patienten met Claudicatio Intermittens

 

11-09-2012
Intramed neemt Fastguide over
Intramed heeft per 4 september 2012 branchegenoot Fastguide overgenomen.


Bekijk nieuwsoverzicht